DENİZLİ / KALE - Şehit Veysal Pekakça Anadolu İmam Hatip Lisesi

Şehit Veysal Pekakça Anadolu İmam Hatip Lisesi

Cumhuriyet Mahallesi Lise Caddesi No 1
Toplumda maddi ve manevi değerlere sahip, örnek, gönüllü bireyler yetiştirmek.
Misyon
Kale İmam Hatip Lisesi’ni okul paydaşlarımız ile el ele vererek; —Mesleki eğitimdeki kalitesiyle adından söz ettiren, —Kendi alanında yetişmiş eleman ihtiyacını karşılamada tercih edilen, —Sosyal, kültürel ve sportif etkinlikleriyle fark edilen güçlü bir kurum yapmaktır.
Öğretim Şekli :Tekli öğretim
08:30-12:30 13:30-15:50
Kömürlü Kalorifer
Ulaşım
İlçe merkezinde belediye otobüsleri ve yaya olarak ulaşım sağlanmaktadır. İl merkezine ise Kale Koop yolcu minibüsleriyle ulaşım sağlanmaktadır
Yerleşim Yeri
Denizlinin Kale ilçesi 20300 nüfusa sahip bir ilçedir. Tütün ve biber yetiştiriciliği ile kendini kalkındırmaktadır. Ticaret de ilçede önemli yere sahiptir. İlçe insanları tarım veya ticaretle uğraşmaktadır. Ayrıca eski dönemlerden kalma Tabae antik kendi bulunmaktadır. Bu antik kentte kazı çalışmaları devam etmekte ve güreş müsabakaları gibi bazı faaliyetler bu tarihi yerde yapılmaktadır. İlçede her sene ağustos ayında biber festivali olmaktadır.
Okulumuz Denizli il merkezine 70 km olup ilçe merkezinde yer almaktadır.